Сашимі й антипасто: ресторанні страви для тих, хто на дієті.
За словами експертів, під час дієти можна насолодитися будь-якою кухнею, потрібно тільки знати, яка їжа є низькокалорійною, пише New York Post . Незважаючи на різноманітність страв з морепродуктів і м'яса, не всі є дієтичними. Тим, хто бажає струнке тіло, дієтологи радять звернути увагу на запропоновані позиції в меню.
Китайська кухня: ціла риба на пару, курка з брокколі без соусу.
Мексиканська кухня: салат фахітас з куркою, соус чилі без бобів, морепродукти, курка або яловичина на грилі з невеликою кількістю соусу сальса.
Японська кухня: сашимі, м'ясо або риба на грилі з соусом теріякі, негімакі.
Італійська кухня: мідії або устриці, салат з кальмарів, антипасто.
Грецька кухня: грецький салат з оливками і сиром фета, сувлакі з курки або ягняти, креветки або курка на грилі з овочами.
Спеціалізовані ресторани з морепродуктів: лобстер, крабовий салат, устриці, варена риба.
Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life