Сашимі й антипасто: ресторанні страви для тих, хто на дієті.

6 січня 2016, 15:45
Дієтологи назвали ресторанні страви, які припадуть до душі тим, хто на дієті

За словами експертів, під час дієти можна насолодитися будь-якою кухнею, потрібно тільки знати, яка їжа є низькокалорійною, пише New York Post . Незважаючи на різноманітність страв з морепродуктів і м'яса, не всі є дієтичними. Тим, хто бажає струнке тіло, дієтологи радять звернути увагу на запропоновані позиції в меню.

Відео дня

Китайська кухня: ціла риба на пару, курка з брокколі без соусу.

Мексиканська кухня: салат фахітас з куркою, соус чилі без бобів, морепродукти, курка або яловичина на грилі з невеликою кількістю соусу сальса.

Японська кухня: сашимі, м'ясо або риба на грилі з соусом теріякі, негімакі.

Італійська кухня: мідії або устриці, салат з кальмарів, антипасто.

Грецька кухня: грецький салат з оливками і сиром фета, сувлакі з курки або ягняти, креветки або курка на грилі з овочами.

Спеціалізовані ресторани з морепродуктів: лобстер, крабовий салат, устриці, варена риба.

Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X