Декілька інгредієнтів і мінімум часу. Салат з печінкою та зеленню за рецептом Надії Матвєєвої

10 вересня, 02:35
Салат з печінкою та зеленню — простий рецепт (Фото:freepik.com/jcomp)

Салат з печінкою та зеленню — простий рецепт (Фото:freepik.com/jcomp)

Легкий рецепт корисного салату, який стане вам в нагоді.

В ефір СТБ повернувся проєкт Щасливі за сім днів, який був відзнятий до повномасштабного вторгнення росії в Україну. Щонеділі, о 19:50, Надія Матвєєва, разом із Мариною Боржемською та Андрієм Жельветро, продовжують допомагати героїням реаліті змінювати своє життя. Цінними порадами експерти діляться не лише в ефірі. Так, Надія розповіла про один з улюблених рецептів салату.

Відео дня

Інгредієнти:

  • Індича печінка.
  • Сметана (20%) 1 ч.л.
  • Гірчиця негостра 1 чл.
  • Сік лимона.
  • Сіль.
  • Листя салату.
  • Рукола.
  • Огірок.
  • Соєвий соус (за бажанням).

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо печінку 7 хвилин.
  2. До однієї чайної ложки сметани додаємо одну чайну ложку гірчиці, лимонний сік на свій смак (Надія використовує половину чайної ложки), дрібку солі.
  3. Добре перемішуємо та збиваємо вінчиком.
  4. Печінку нарізаємо слайсами та кладемо в соус, перемішуємо та даємо трохи настоятися.
  5. Змішуємо печінку в соусі, нарізаний огірок та зелень.
  6. За бажанням додаємо кілька крапель соєвого соусу. Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати пастуший пиріг з картоплі з карпатською бринзою.

Редактор: Кіра Гіржева
Показати ще новини
Радіо НВ
X