До новорічного столу. Салат з пікантним смаком з моркви по-корейськи та курячої печінки

Салат з морквою по-корейськи для Кролика (Фото:lakshmi-777 / depositphotos)
На новорічному столі напередодні 2023 року обов’язково мають бути присутні страви з моркви.
Салат із моркви по-корейські з курячою печінкою легко приготувати та можна сервірувати шарами, щоб він став окрасою святкового столу.
Як приготувати салат з моркви по-корейськи з курячою печінкою
Інгредієнти
Морква по-корейськи — 250 г
Печінка куряча — 300 г
Яйця курячі - 3 шт.
Сир (твердий) — 100 г
Олія вершкове-50 г
Майонез, сіль, чорний перець — за смаком
Приготування
Промийте курячу печінку, позбавте її жиру та покладіть в каструлю з киплячою водою. Проваріть на середньому вогні п’ятнадцять хвилин. Дістаньте із води та просушіть. У цей час відваріть яйця у круту.
Натріть на великій тертці печінку, яйця та сир. Дістаньте салатник і починайте викладати шари салату. Дно салатника закрийте тонким шаром майонезу. Зверху покладіть печінку, утрамбуйте її та поперчіть. Дістаньте з морозилки вершкове масло та натріть його на шар печінки в салаті. Зверху зробіть шар із яєць та майонезу. Потім покладіть сир, промажте його майонезом і накрийте щільним шаром моркви. Салат готовий.
Для того щоб салат краще просочився, можна зробити його заздалегідь, нехай він постоїть ніч або день перед святом в холодильнику.
Раніше в НВ поділилися секретом приготування ідеальної шуби. Це справжнє блаженство смаку. Розповіли як приготувати апельсинові цукати з ароматом свят. Урізноманітнюйте свій святковий стіл.