Незвично і просто. Теплий салат із червонокачанної капусти з апельсиновою цедрою

2 квітня 2020, 02:47

Салат із теплої капусти зі спеціями, горіхами і апельсиновою цедрою зарядить організм необхідними вітамінами.

klopotenko.com
Фото: klopotenko.com

Що робити якщо корисних овочів на прилавках ще не дуже багато, а вітаміни організму потрібні? Приготувати теплий салат з червонокачанної капусти, апельсинової цедри і волоських горіхів за рецептом кулінарного експерта, автора онлайн-курсу з кулінарії Мислити як кухар і співвласника ресторану 100 років тому вперед Євгена Клопотенка. Апельсинова цедра і бальзамічний оцет додадуть овочам абсолютно новий ні з чим не порівнянний смак. І звична багатьом капуста складе основу оригінальному новому блюду. Готувати — це просто!

Відео дня

Як приготувати теплий салат із червонокачанної капусти?

Інгредієнти:

  • Червона капуста — 150 г
  • Морква — 30 г
  • Соняшникова олія — 1 ст. л.
  • Волоський горіх — 20 г
  • Кмин — 1 дрібка
  • Бальзамічний оцет (можна винний або яблучний) — 1 ч. л.
  • Цедра апельсина
  • Сіль

Шаткуємо капусту, нарізаємо моркву соломкою, горіхи подрібнюємо.

Розігріваємо на сковороді 1 ст. л. соняшникової олії, додаємо капусту, оцет і обсмажуємо 2 хвилини, постійно помішуючи.

Додаємо в сковороду моркву, подрібнені волоські горіхи, кмин і сіль. Перемішуємо і смажимо ще 2 хвилини.

При подачі посипаємо салат апельсиновою цедрою.

Показати ще новини
Радіо НВ
X