З сирим буряком і житніми сухариками. Рецепт свіжого літнього салату від Євгена Клопотенка

3 червня 2021, 04:10

Кулінарний експерт розповів, як приготувати незвичайний салат зі звичайних інгредієнтів.

«Буряк можна їсти сирим. Житній хліб — топовий інгредієнт у салатах. Раунд. Це дві істини, про які ви раніше могли чомусь не думати. От тепер подумайте», — підписав рецепт в своєму інстаграмі Євген Клопотенко.

Відео дня

Кулінар наполягає на використанні саме житнього хлібу, адже його насичений смак працює в салаті, як додаткова спеція.

Рецепт бурякового салату

Інгредієнти:

  • Сирий буряк
  • Томати
  • Солодкий перець
  • Солодка цибуля
  • Фета
  • Сік лимону
  • Оливкова олія
  • Орегано
  • Сіль, перець

Приготування

Сирий буряк наріжте кубиками. «Його можна не чистити, але думаю, що ви до того поки не готові».

Наріжте крупними шматками томати та солодкий перець. Солодку цибулю наріжте тонкими кільцями.

Перекладіть у велику миску та поламайте руками фету. Додайте її до овочів.

Заправте салат соком лимону, сіллю, перцем, орегано і оливковою олією. Трохи перемішайте.

З житнього хліба зробіть сухарики, підсушивши на сковорідці чи в духовці. Додайте до салату.

Приятного аппетита!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X