Для елегантного пікніка. Рецепт салату з ананасом і буратою від Пекельної кухні

29 червня 2021, 03:05
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Сушеф реаліті Пекельна кухня на Новому каналі Микита Єфанов розповів, як приготувати пікантний салат з ананасом.

У спеку хочеться більше часу проводити на природі. Щоправда, не хочеться налягати на жирні та важкі страви, коли температура на градуснику зашкалює. У такому випадку до м’яса гарно подавати салати. І якщо стандартний салат з огірків і помідорів набрид, зберігайте рецепт легкої страви з ананаса, сиру бурата та хамона від сушефа Пекельної кухні Микити Єфанова.

Відео дня

«Цей салат можна робити як вдома, так і на природі. Але на пікніку він все ж виходить смачніше — через обсмажування сиру і ананаса на грилі, — радить Микита Єфанов. — Рецепт вкрай простий, але салат виходить дуже апетитним. Він досить яскравий за смаком: за рахунок сиру бурата в ньому є вершкові нотки, а також присутні і солоність, і солодкість».

Рецепт салату

Інгредієнти:

  • Хамон — 30 г
  • Сир буррата — 1 шт.
  • Сир халумі - 100 г
  • Ананас свіжий — 100 г
  • Мікс салату — 40 г
  • Оливкова олія — 30 г
  • Лайм — 1 шт.
  • Сіль, цукор, перець

Приготування:

Свіжий ананас очищаємо від шкірки, нарізаємо стейками. Посипаємо сіллю і цукром. Кладемо на решітку і відправляємо обсмажувати на гриль. Цукор дасть карамелизацію. Обсмажуйте буквально пару хвилин, до невеликої скоринки.

Сир халумі нарізаємо шматочками, кладемо на решітку та відправляємо на мангал. Обсмажуємо до золотистої скоринки.

Після цього всі складові салату, включаючи смажений ананас і халумі, потрібно нарізати і змішати в мисці. Заправляємо оливковою олією, солимо, перчимо, видавлюємо сік лайма і гарненько все перемішуємо.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X