Тосканський салат з сухариками. Рецепт томатної панцанели з фруктами
22 липня 2021, 04:09
Панцанела — традиційний тосканський салат із черствим хлібом, просочений томатною заправкою, зі свіжими помідорами і цибулею.
Останнім часом усе більше людей замислюються про сезонне харчування. Адже сезонні продукти якісніші, вони вирощені в натуральних умовах, а наш організм краще пристосований до цього біоритму продуктів.
Відео дня
Саме тому тосканська панцанела — ідеальна страва для того, щоб «відсвяткувати» сезон томатів і персиків.
Рецепт салату панцанела
Інгредієнти:
- 4 ст. нарізаної кубиками чіабати
- 2 ст.л. оливкової олії
- 3 кг невеликих помідорів
- 1 ч.л. солі
- Мелений чорний перець
- ¼ склянки рваного базиліка
- ½ маленької червоної цибулини
- 1 нектарин або персик