Тосканський салат з сухариками. Рецепт томатної панцанели з фруктами

22 липня 2021, 04:09

Панцанела — традиційний тосканський салат із черствим хлібом, просочений томатною заправкою, зі свіжими помідорами і цибулею.

Останнім часом усе більше людей замислюються про сезонне харчування. Адже сезонні продукти якісніші, вони вирощені в натуральних умовах, а наш організм краще пристосований до цього біоритму продуктів.

Відео дня

Саме тому тосканська панцанела — ідеальна страва для того, щоб «відсвяткувати» сезон томатів і персиків.

Рецепт салату панцанела

Інгредієнти:

  • 4 ст. нарізаної кубиками чіабати
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 3 кг невеликих помідорів
  • 1 ч.л. солі
  • Мелений чорний перець
  • ¼ склянки рваного базиліка
  • ½ маленької червоної цибулини
  • 1 нектарин або персик
Показати ще новини
Радіо NV
X