З різницею в 300 днів. Який вигляд мав Kyiv Food Market до і після відкриття
У середу, 25 вересня, офіційно розпочав свою роботу Kyiv Food Market — фуд-майданчик, який об'єднав понад 20 різних закладів під дахом колишнього заводу Арсенал.
Kyiv Food Market відкрили засновник Міського ринку їжі в Одесі Алекс Купер і власник мережі ресторанів La Famiglia Михайло Бейлін. Крім закладів Людей Купера і La Famiglia в Kyiv Food Market серед інших взяли участь проекти Ресторанів Гусовського (Adelle, Liberty by Napule), Анни Козаченко (Milk Bar, Good Girl) і Тараса та Оксани Сердюків (BAO, NAM), українське крафтове пиво Varvar.
За реконструкцію будівлі та зовнішній вигляд Ринку їжі відповідала команда архітектора Слави Балбек Balbek Bureau. Простір на 2000 квадратних метрів з похилою стелею облаштували, розділивши його на два поверхи, тепер він візуально нагадує Одеський ринок їжі.
У своєму Instagram Слава Балбек поділився знімками приміщення до і після відкриття. «Вже з сьогоднішнього дня працює Kyiv Food Market — проект, над яким рік працювала ціла команда з архітекторів, дизайнерів, інженерів, будівельників, менеджерів… Дві картинки для привернення уваги з різницею в 300 днів», — підписав свій пост Балбек.


