З ананасовим соком. Рецепт Пінья колада з чотирьох інгредієнтів

22 грудня 2019, 02:28

Уявіть себе на Карибах чи на пляжі в Бразилії. Не можете? Тоді зробіть коктейль Пінья колада.

Сільпо
Фото: Сільпо

З іспанської Piña colada означає проціджений ананас — мова, звичайно ж, йде про ананасовий фреш. Шеф-кухар Марко Черветті ділиться своїми секретами приготування коктейлю. Італієць за походженням, Марко провів багато років в Бразилії, Китаї та Росії, вивчаючи при цьому місцеву кухню і вина. Зараз він є бренд-шефом ресторанних проектів мережі Сільпо. У 2019 Марко Черветті став Шефом року за версією гіда Flos Olei, а ресторани Positano і Le Grill стали ресторанами року.

Відео дня

Марко пропонує спробувати приготувати коктейль із фрешем або зі звичайним ананасовим соком із пакета — проціджувати його не потрібно.

Порада від Марко: в Пінья коладу в Бразилії додають тростяну горілку кашасу — спробуйте, якщо кашаса є у вас вдома. Але класична рецептура — все ж з ромом.

Пінья колада

Якщо прибрати з рецепта ром, Пінья коладу можна приготувати і для дітей

Інгредієнти

Сік ананасу 90 мл

Ром темний 30 мл

Кокосове молоко 50 мл

Лід 40 г

Інструкція приготування

Загальний час: 00:05 (Час приготування: 03:00)

  1. З'єднайте всі інгредієнти і перемішайте їх.
  2. Налийте в гарні келихи Харікейн. Готово! П'ють Пінья коладу лише через соломинку.

Зараз в світі дуже багато варіантів Пінья колади. Замість рому додають горілку. Замість ананасового соку додають яблучний, полуничний або фреш з дині. Часто в рецепті Пінья колади можна побачити банан. А для безалкогольної Пінья Колади з коктейлю прибирають ром — і пригощають дітей.

Експериментуйте і знайдіть свій варіант цього чудового літнього коктейлю.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X