У темному пиві. Євген Клопотенко розповів, як приготувати свинячу рульку

23 грудня 2020, 05:48

Кулінарний експерт і співвласник ресторану 100 років тому вперед розповів, як приготувати пивну рульку.

Рулька - чудова страва, яка може стати основною на святковому новорічному столі. Звичайно, ця страва вимагає тривалого готування, але вона того варте.

Щоб страва вийшла максимально смачною та не дуже жирною, Євген Клопотенко рекомендує брати молоду свинину з невеликою кількістю сала.

Відео дня

Більше рецептів Євгена Клопотенко можна знайти в його Instagram.

Рецепт свинячої рульки

Інгредієнти:

  • 1 шт. свинячої рульки
  • 2 л пива
  • 2 шт. цибулі
  • 2 шт. моркви
  • Сіль і перець за смаком

Приготування

Натріть рульку сіллю та перцем, моркву просто промийте, а цибулю залиште в лушпайках. Овочі крупно наріжте.

Розігрійте жаровню або сотейник без жиру і обсмажте овочі так, щоб вони трохи підгоріли.

Дістаньте овочі з сотейника і таким же чином обсмажте рульку з усіх боків. Поверніть овочі в сотейник і залийте пивом так, щоб воно повністю покрило рульку. Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні дві години. Якщо пиво сильно упариться, додайте ще трохи пива.

Розігрійте духовку до 180 градусів, зніміть кришку з сотейника, змастіть м'ясо гірчицею з медом і поставте в духовку на 15 хвилин.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X