З вершковим маслом і цукіні. Секрети приготування риби в конверті
Риба в конверті - це ідеальний варіант для тих, хто дотримується здорового харчування. Пропонуємо рецепт соковитої риби з цукіні від Євгена Клопотенко.
Безпрограшна комбінація білої риби з вершковим маслом, лимоном і естрагоном оцінять всі любителі смачно поїсти. Перед цією стравою просто неможливо встояти. Якщо ви уникаєте смаженої їжі, приготуйте рибу за рецептом кулінарного експерта, автора онлайн-курсу по кулінарії Мислити як кухар, співвласника ресторану 100 років тому вперед Євгена Клопотенко. Переможець кулінарного шоу МастерШеф Євген Клопотенко є також реформатором шкільного харчування — він отримав грант на укладання збірника рецептів для шкіл.
Риба в конверті з вершковим маслом і цукіні
Страва для тих, хто дотримується ЗСЖ
Інгредієнти
Інструкція приготування
Загальний час: 00:20 (Час приготування: 03:00)
- Розігрійте духовку до 180 °С. Цукіні і лимон помийте і наріжте кружальцями. Розстеліть шматок пергаменту для запікання і викладіть на нього шматочки лимона і цукіні.
- Зверху викладіть рибу, шматок вершкового масла і гілочки естрагону. Посоліть і поперчіть за смаком.
- Загорніть пергамент з двох сторін, щоб вийшов закритий конверт, викладіть його на деко і запікайте в духовці протягом 15 хвилин.
- При подачі акуратно розгорніть конверт.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life