З вершковим маслом і цукіні. Секрети приготування риби в конверті

17 січня 2020, 03:35

Риба в конверті - це ідеальний варіант для тих, хто дотримується здорового харчування. Пропонуємо рецепт соковитої риби з цукіні від Євгена Клопотенко.

Безпрограшна комбінація білої риби з вершковим маслом, лимоном і естрагоном оцінять всі любителі смачно поїсти. Перед цією стравою просто неможливо встояти. Якщо ви уникаєте смаженої їжі, приготуйте рибу за рецептом кулінарного експерта, автора онлайн-курсу по кулінарії Мислити як кухар, співвласника ресторану 100 років тому вперед Євгена Клопотенко. Переможець кулінарного шоу МастерШеф Євген Клопотенко є також реформатором шкільного харчування — він отримав грант на укладання збірника рецептів для шкіл.

Відео дня

Риба в конверті з вершковим маслом і цукіні

Страва для тих, хто дотримується ЗСЖ

Інгредієнти

Філе білої морської риби 500 г

Вершкове масло 50 г

Цукіні 200 г

Естрагон 4 гілочки

Лимон 1/2 шт.

Сіль і перець за смаком

Інструкція приготування

Загальний час: 00:20 (Час приготування: 03:00)

  1. Розігрійте духовку до 180 °С. Цукіні і лимон помийте і наріжте кружальцями. Розстеліть шматок пергаменту для запікання і викладіть на нього шматочки лимона і цукіні.
  2. Зверху викладіть рибу, шматок вершкового масла і гілочки естрагону. Посоліть і поперчіть за смаком.
  3. Загорніть пергамент з двох сторін, щоб вийшов закритий конверт, викладіть його на деко і запікайте в духовці протягом 15 хвилин.
  4. При подачі акуратно розгорніть конверт.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X