Постковідне меню. НВ називає найцікавіші нові ресторани Києва, Львова та Одеси
НВ називає нові заклади, які недавно відкрилися у Києві, Львові та Одесі, куди варто завітати.
КИЇВ
Coco New Japanese
Адреса: Київ, вул. Мечникова, 16
Час роботи: 12:00−23:00*
Середній чек: 600 грн
Кухня: японська
Цей ресторан присвячений японській кухні, а його власник — Ігор Сухомлин, співвласник і натхненник двох десятків закладів, зокрема успішних столичних Mimosa Brooklyn Pizza і Fish & Pussycat, а також чернігівського Велюров. У бесіді з НВ Сухомлин каже, що його новий проект навряд чи можна зарахувати до ресторанів з автентичною японською кухнею. Радше це азійська кухня в авторському виконанні.
Шефкухарем Coco New Japanese працює Олексій Краківський. Раніше він доклав руку до створення популярного закладу братів Гусовських Adelle, який спеціалізується на стравах сучасного Тель-Авіва, і ресторану перуансько-японської кухні Ronin Дмитра Борисова.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.