Літо в королівському саду. Citronelle та Ganka for Home випустили літню колекцію посуду
Колекція тарілок «L'ete' dans le jardin royal» (Літо в королівському саду) створена ексклюзивно для Citronelle завдяки співпраці бренду посуду і декору Ganka for Home і Марії Дідковської - засновниці ресторану.
«Королева ночі» або селеніцереус — загадкова квітка легендарного кактуса та фаворита Марії-Антуанетти, котра стала героїнею серії Літо порцелянової колекції 4 сезони. Її унікальні ароматні квіти розпускаються всього лише на одну ніч, перший бутон розквітає наприкінці травня і квіти з’являються на кактусі протягом усього літа.
Подивитися на цвітіння «королеви ночі» в ботанічних садах щорічно приїжджають тисячі туристів з усього світу, самі установи продовжують свою роботу на ніч для того, щоб оранжереї відвідало якомога більша кількість глядачів. А відтепер можна милуватися рідкісною квіткою щодня на порцеляновому посуді Citronelle.
Колекцію тарілок у цьому сезоні доповнить сервіз для ідеальної чайної церемонії, аби й у вашому саду розквітла «Королева ночі». А її тонкий аромат, схожий на суміш ванілі з нотами жасміна, надихнув Марію Дідковську на створення свічок у порцелянових вазах цієї серії.

Всі ескізи та малюнок зроблені хенд мейд, а сама тарілка виготовлена з білої, високоякісної порцеляни. Посуд не тільки декоративний, але й функціональний — придатний до щоденного використання. Тарілки можна мити в посудомийній машині.
Ідея створення посуду народилася через прагнення повернутися до традиції збиратися всією сім'єю за столом й зберігати предмети, які будеш передавати в спадок з особливими спогадами.
Колекція літо є третьою із сезонних серій. Вона прикрасить будь-яку трапезу, створюючи приємну атмосферу й особливий святковий настрій.
Колекція тарілок обох видів складається зі 150-ти екземплярів, з цим дизайном і сюжетом більше не буде повторюватися.

- З нотами грейпфрута та білих квітів. Київський ресторан створив шампанське з віньєроном із Шампані зі 150-річною історією
- Улюблена страва принцеси Діани. Рецепт котеджного пирога з картоплею і м’ясом від королівського шеф-кухаря
- Шик, стиль та естетика Парижа. Кухню ресторана Citronelle очолив мішленівський шеф Робан Каснабе
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life