ГастроАрміяКиєва. У ресторані Глек пройде благодійний бранч для підтримки локальних фермерів і ЗСУ

Команда кухарів (Фото:Надано рестораном Глек)
З перших днів війни ну кухні ресторану Глек шеф Андрій Северенчук та волонтери, які пізніше об'єдналися в ГастроАрміїюКиєва, готували для ЗСУ за підтримки безлічі волонтерських організацій, в тому числі із західної України. З квітня кулінари готують за підтримки World Central Kitchen для соціально незахищених верств населення.

21 травня шеф-кухарі вирішили провести благодійний бранч, щоб підтримати локальних фермерів, котрі продовжують свою роботу, та зібрати кошти для ЗСУ. Бранч складатиметься із 5 страв, кожна з яких готуватиметься із сезонних місцевих продуктів, та українських вин. Готуватимуть шеф-кухар ресторану Глек Андрій Северенчук, шеф Микита Чумаков, волонтерське об‘єднання ресторанів ГастроАрміяКиєва. Кошти від бранчу будуть передані благодійному фонду Повернись живим.
Коли: 21.05 о 14:00
Де: ресторан Глек — сучасна київська кухня, вул. Велика Житомирська, 6
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life