Міжнародний жіночий день. П’ять кращих святкових тортів на 8 березня
Наполеон, Медовик, П’яна вишня — класичні десерти, які прикрасять будь-яке свято.
Кожен день ми дізнаємося безліч нових рецептів неймовірно смачних десертів. Але класика кулінарного мистецтва завжди буде цінуватися більше. Пропонуємо добірку з п'яти рецептів найпопулярніших тортів, які можна приготувати на будь-яке свято.
Торт Наполеон
Торт Наполеон не втрачає популярності з 1876 року, коли вперше був опублікований рецепт. Варіантів Наполеона існує безліч - з шоколадним і масляним кремом, з ягідної начинкою, але найбільшим попитом користується класичний торт із заварним кремом.
Торт Сметанник
Кожен кулінар вносить в рецепт сметанника щось своє - какао, шоколад, згущене молоко, фундук, мигдаль, волоські горіхи. Але класичний сметанник складається з трьох основних інгредієнтів: сметани, цукру і борошна. Дуже смачний і простий у приготуванні торт з доступних інгредієнтів.
Торт Медовик
Медові коржі з ніжним сметанним кремом, які тануть у роті, кожен пам'ятає з дитинства. Медовик готують зі сметаною, зі згущеним молоком, із заварним кремом. Але головним інгредієнтом десерту є якісний максимально натуральний мед.
Торт П'яна вишня
Класичний торт П'яна вишня - це шоколадний бісквіт в поєднанні з заварним кремом і просоченою лікером вишнею. Просочення з додаванням алкоголю стає ще більш насиченим, а вишні вносять в торт освіжаючу кислинку.
Шоколадно-горіховий торт без борошна
Традиційна назва цього шоколадного торта - Torta di noci e cioccolato, або шоколадно-горіховий торт. Коли хочеться приємних емоцій, але зайві калорії не потрібні - шоколадний торт без додавання борошна стане ідеальним рішенням.