У мультиварці. Два швидкі рецепти страв із кабачків

Обидві страви можна також приготувати на плиті або в духовці (Фото:anshu a / unsplash)
Щоб спростити процес приготування деяких страв, їх можна приготувати у мультиварці.
Мультиварка - універсальний кухонний девайс, який може замінити і сковорідку, і каструлю, і духовку, тому будь-яку страву можна приготувати з її допомогою. Звичайно, обсмажувати кабачкові оладки в мультиварці не дуже зручно, а ось приготувати легкі тушковані кабачки або овочі з сиром можна.
Рецепт кабачків із сиром
Складові:
- 2 шт. кабачок
- 200 г кисломолочний сир
- 100 г сир Моцарела
- за смаком сіль та перець
Повний рецепт від Євгена Клопотенка читайте за посиланням. Кулінар зазначив, що рецепт легко адаптується під мультиварку та режим Запікання.
Рецепт кабачків у сметані
Складові:
- 400 г кабачків (3 шт.)
- 1 цибулина
- 0,5 ст. сметани
- 2 зубчики часнику
- 0,5 ст.л. борошна/крохмалю
- Кріп за смаком
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
Наріжте кабачки великими півкільцями, цибулю - дрібними. Обсмажте цибулю на режимі Смаження з подрібненим часником до золотистого кольору, потім додайте кабачки і смажте ще кілька хвилин до золотистої скоринки овочів.
Перемкніть режим на Тушкування, додайте спеції. Тушкуйте 10-15 хвилин. У цей час змішайте сметану із крохмалем.
Додайте сметану до кабачків, перемішайте, доведіть до кипіння та вимикайте мультиварку. Перед подачею додайте нарізаний кріп.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life