З сіллю і розмарином. Шеф-кухар розповів, як приготувати кавун на грилі

1 серпня 2020, 03:13

Учасник гастропроекту Хлебное зрелище Антон Васильєв поділився рецептом оригінальної легкої страви, яка прикрасить ваші літні вечори

До цих пір думаєте, що кавун обов’язково повинен бути солодким? А ось і ні! На грилі він не менш смачний. А оскільки сезон кавунів вже дуже скоро, пропонуємо зберегти рецепт незвичайної літньої закуски від шеф-кухаря Антона Васильєва — учасника гастропроекту Хлебное зрелище, який Новий канал випускає на YouTube.

Відео дня

Кавун на грилі: рецепт Антона Васильєва

інгредієнти:

• кавун — 1 шт.

• морська сіль — за смаком

• розмарин — за смаком

• хороша оливкова олія

frostroomhead / unsplash
Фото: frostroomhead / unsplash

Спосіб приготування:

1. Наріжте кавун великими шматочками, очистіть його від кісточок.

2. Збризніть оливковою олією з сіллю і рубленим розмарином.

3. Залиште на 15−20 хвилин.

4. Потім обсмажте при високій температурі - з обох боків по 1 хвилині.

Кавун на грилі можна подавати з пікантними соусами й кінзою, сиром або бринзою, м’ятою та горіхами. Він послужить чудовим гарніром до ребер, курки або креветок. Також кавун на грилі можна їсти на десерт, поклавши його в традиційний фруктовий салат і поливши солодким медово-лимонним соусом. Смачного!

Більше кулінарних лайфхаків і рецептів від Антона Васильєва та Іллі Сьоміна — в гастропроекті Хлебное зрелище. Нагадуємо, у кожному випуску ХЗ-шоу шефи отримують однаковий набір продуктів, з яких повинні приготувати різні страви. Завдання ускладнюється тим, що під час готування учасники повинні виконувати різні завдання — наприклад, готувати наосліп або в костюмі динозавра. Оцінюють готові страви зіркові гості. Переможець сезону поїде в гастротур по Нью-Йорку.

ХЗ-шоу випуск від 28 червня - дивитися онлайн

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X