Легкий і корисний. Рецепт кавказького холодного супу з айраном

19 червня 2021, 05:46

У кисломолочному напої айрані велика кількість важливих молочнокислих бактерій, а в поєднанні з сезонними овочами він перетворюється на першу страву.

З настанням літньої спеки виникла необхідність в охолоджувальних і вітамінних, стравах. Ведучий програми Ранок з Україною на каналі Україна Григорій Герман вирішив у прямому ефірі приготувати один зі своїх улюблених літніх супів. Він запевняє, що ця страва неймовірно корисна для організму, а основою рецепту є айран і варена телятина.

Відео дня

Рецепт кавказького супу з айраном

Григорій Герман (Фото: Канал Україна)
Григорій Герман / Фото: Канал Україна

Інгредієнти:

  • Айран - 300 мл

  • Гірчиця - 2 ч.л.

  • Мінеральна вода - 200 мл

  • Варена телятина - 200 г

  • Огірок - 3 шт.

  • Зелень (цибуля, петрушка і кріп) - 1 пучок

  • Мікрогрін редису - 10 г

  • Редис - 2 шт.

  • Сіль і перець.

Приготування:

  1. Приготувати заливку. Змішати у каструлі айран, воду та гірчицю.

  2. Подрібнити зелень і один огірок, додати до заливки і висипати мікрогрін редису.

  3. Збити блендером до однорідного стану.

  4. Півкільцями нарізати два огірка та редис. Подрібнити варену охолоджену телятину.

  5. Начинку викласти на тарілки і залити айраном з зеленню.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X