Ідеальний для спекотних днів. Рецепт холодного азійського супу з локшиною та томатами

3 серпня, 20:44
Крім холодної води, варто додати також лід (Фото:instagram.com/my_happyfood)

Крім холодної води, варто додати також лід (Фото:instagram.com/my_happyfood)

Фуд-блогер Едуард Насиров розповів, як приготувати суп в азіатському стилі.

Якщо вам уже набридла окрошка та гаспачо, внесіть різноманіття в літній раціон цим поживним азіатським супом із пікантним смаком. Рецептом кулінар поділився у своєму блозі My Happy Food.

Відео дня

Рецепт холодного супу

Інгредієнти на 2−3 порції:

  • Локшина (кількість і вид до смаку)
  • 200 г томатів чері
  • 1 огірок
  • Кінза/зелена цибуля
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ст.л. рисового оцту
  • 1 ч.л. цукру
  • 2 ст.л. кунжутної олії
  • ½ ч.л. гірчиці (опціонально)
  • 400 мл холодної води, лід
  • Кунжут, сіль

Приготування:

Відваріть локшину згідно з інструкцією та промийте під холодною водою. Розріжте томати навпіл, тонко наріжте огірок, подрібніть часник і зелень.

Томати злегка присоліть і залиште на 10 хвилин. Додайте огірки та решту інгредієнтів (окрім кунжуту та зелені), добре перемішайте. Залийте все холодною водою.

Викладіть у порційні тарілки локшину та лід, зверху налийте «суп», присипте кунжутом і зеленню та подавайте на стіл.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X