З томатами і полуницею. Рецепт незвичайного літнього салату від Лізи Глинської
Кондитер і кулінарний експерт поділилася незвичайним поєднанням смаків, які переведуть літні салати на новий рівень.
Томати і полуниця досить популярне поєднання серед шеф-кухарів, проте на кухні звичайних сімей воно приходить рідко, а дарма. Ліза Глінська рекомендує спробувати суміш цих смаків у легкому літньому салаті. Така страва - відмінний варіант для легкої вечері.
Рецепт салату з помідорами і полуницею
Інгредієнти:
- 500 г томатів (мікс)
- 150 г полуниці (1 склянка)
- 20 г горіхів (кешью або фісташка)
Для заправки:
- 20 мл оливкової олії (1 ст. л.)
- 15 мл бальзаміка (1,5 ч. л.)
- сіль (за смаком)

Приготування:
1. Бланшируйте помідори, зніміть з них шкірку, наріжте на невеликі шматочки і видаліть насіння (за бажанням).
2. Помийте і наріжте полуницю навпіл.
3. Змішайте томати і полуницю.
4. Подрібніть фісташку.
5. Для заправки змішайте оливкову олію, бальзамік, додайте сіль і перемішайте.
6. Заправте салат, перемішайте. Посипте зверху подрібненою фісташкою.
Смачного!