Закуска за 15 хвилин. Як приготувати кабачкові оладки швидко та смачно

27 травня, 10:55
Як приготувати кабачкові оладки (Фото:depositphotos/skylinefree)

Як приготувати кабачкові оладки (Фото:depositphotos/skylinefree)

Оладки з кабачків — справді ідеальна страва: це корисно, ситно, просто, швидко у приготуванні й неймовірно смачно.

Війна Росії проти України — головні події 3 червня

Своїм рецептом такої страви поділилася фіналістка другого сезону реаліті Супермодель по-українськи (Новий канал) Віка Маремуха.

Відео дня

Віка Маремуха

Скоро розпочнеться сезон кабачків, а значить, усі зможуть готувати прості та швидкі страви. Щоб зробити смак цікавішим, спробуйте додати до сметани сир дорблю та перемішати — подавайте такий соус разом з оладками, буде пікантно.

порадила Віка

Інгредієнти:

  • кабачок — 2−3 шт.;
  • борошно — 2 ст. л.;
  • яйце — 1 шт.;
  • часник — 1 зубчик;
  • сіль — за смаком;
  • кріп — дрібка;
  • олія — для смаження;
  • сметана — для подачі;
  • сир дорблю (або інший сир із пліснявою) — за бажанням.

Спосіб приготування:

1. Кабачки очистіть від шкірки та натріть на крупній тертці. Підсоліть і залиште на 10 хвилин випустити сік.

2. Відтисніть виділений сік.

3. Додайте борошно, яйце та часник, натертий на дрібній тертці. Дрібку мілко нарізаного кропу додайте до маси й перемішайте.

4. Викладіть ложкою невеличкі оладки на розігріту з олією сковороду. Смажте на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку, поки вони не стануть рум’яними.

5. Подавайте зі сметаною чи сметанним соусом з дорблю. Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати хрусткі кабачки в клярі.

https://www.youtube.com/watch?v=MOyJYPcVafg&ab_channel=%D0%9D%D0%92
Редактор: Кіра Гіржева

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X