Простий та смачний рецепт. Маффіни з вишнями для ідеального десерту

22 липня, 02:17
Маффіни з вишнями (Фото:vanillla / depositphotos)

Маффіни з вишнями (Фото:vanillla / depositphotos)

Маффіни з вишнею стануть ідеальними варіантом навіть для тих, хто не любить солодке.

Дані мафіни можна готувати як із консервованою вишнею, так і зі свіжою чи замороженою. Найкраще використовувати не кислі вишні та без кісточки. Випікати такі кекси можна як у металевих, так і силіконових формах. Фудблогер Іванна на своїй сторінці в Instagram опублікувала рецепт ароматних, ніжних та смачних маффінів з вишнею.

Відео дня

Складові:

  • молоко - 230 мл
  • яйця - 3 шт
  • вершкове масло - 90 г
  • борошно - 300 г
  • розпушувач - 2 ч.л
  • цукор - 150 г
  • вишня - 200 г

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте тісто. Для цього м'яке масло покладіть у глибоку ємність, збийте з цукром кілька хвилин за допомогою міксера. Далі по одному вбивайте яйця. Всипте просіяне борошно, розпушувач. Влийте молоко. Акуратно продовжуйте збивати на низьких обертах.
  2. Форму для маффінів вистеліть паперовими манжетками, викладіть у кожну по повній столовій ложці з гіркою тіста, приблизно на ¾, оскільки кекси під час запікання піднімуться.
  3. Зверху на тісто викладіть вишню і випікайте 25 хвилин при температурі 180 градусів.
  4. Готовність перевірте дерев'яною паличкою.
Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо НВ
X