Нагадує улюблені цукерки. Рецепт кокосового крем-десерту Рафаело

21 серпня, 03:52
Крем можна додавати до млинців чи оладок або робити його начинкою до тартів чи пирогів (Фото:instagram.com/my_happyfood)

Крем можна додавати до млинців чи оладок або робити його начинкою до тартів чи пирогів (Фото:instagram.com/my_happyfood)

Едуард Насиров у своєму блозі My Happy Food розповів, як приготувати простий і швидкий крем, що ідеально доповнить будь-який десерт.

«Кокосовий крем, що нагадує улюблені багатьма цукерки, стане ідеальним доповненням ранкових тостів, кексів, печива, тарталеток та інших десертів! Супер смачно і мега просто — все як ми любимо!», — поділився кулінар.

Відео дня

Рецепт крему з кокосом

Інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла / кокосової олії
  • 150 г білого шоколаду
  • 200 г згущівки / кокосової згущівки
  • 60 г кокосової стружки

Приготування:

1. Розтопити масло з шоколадом на водяній бані.

2. Додати згущене молоко і добре перемішати до однорідної маси. Всипати кокосову стружку та знову перемішати.

3. Перекласти крем у стерилізовану банку та прибрати в холодильник на кілька годин.

Зберігати до 4-х тижнів, хоча я впевнений він зникне у вас за лічені дні.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X