І на сніданок, і на обід. М’ясні коржики за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

29 жовтня, 20:45
Смажити коржики варто на суміші олії та вершкового масла (Фото:instagram.com/hectorjimenezbravo)

Смажити коржики варто на суміші олії та вершкового масла (Фото:instagram.com/hectorjimenezbravo)

Український шеф-кухар колумбійського походження поділився в Instagram рецептом коржиків із м’ясом.

Така страва досить проста, але водночас насичена як білками, так і вуглеводами, тому є поживною. Її можна подати в якості сніданку чи як закуску до обіднього супу або іншої страви. Публікуємо рецепт Ектора Хіменеса-Браво.

Відео дня

Рецепт коржика з м’ясом

Інгредієнти:

  • Фарш свинячо-яловичий — 500 г
  • Картопля — 100 г
  • Петрушка — 30 г
  • Кінза — 30 г
  • Паприка копчена — 5 г
  • Зіра, коріандр — 5 г
  • Часник — 20 г
  • Сіль, перець
  • Бездріжджове тісто — 1 пласт
  • Вершкове масло для смаження

Приготування:

1. Змішуємо паприку та зіру, подрібнюємо у ступці, додаємо перець та сіль.

2. Натираємо картоплю, додаємо до неї м’ясний фарш і приправляємо спеціями, доповнюємо нарізаним часником, петрушкою та кінзою. Добре перемішуємо начинку руками.

3. Розкачуємо тісто, викладаємо начинку, завертаємо у довгу «ковбаску», яку ріжемо на маленькі рулетики. Кожен рулетик ставимо на поверхні догори начинкою та розкачуємо качалкою до необхідної товщини, стараючись, щоб начинка лишилася в центрі диска.

4. Смажимо коржики на пательні на суміші оливкової олії та вершкового масла до золотавої скоринки з обох боків. Прикрашаємо готову страву зеленню.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X