Американский рецепт 1973 року. Незвичайні мафіни з авокадо від Едуарда Насирова

25 серпня, 04:26
Ви можете готувати порційні мафіни чи один великий кекс (Фото:nstagram.com/my_happyfood)

Ви можете готувати порційні мафіни чи один великий кекс (Фото:nstagram.com/my_happyfood)

Фуд-блогер опублікував оригінальний рецепт сніданку, котрий не потребує молочних продуктів і навіть олії.

«Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом із серії „сніданки з усього світу“ і пропоную спекти мафіни за американським рецептом 1973 року. Рецепт супер простий, а результат несподівано чудовий!», — розповів кулінар.

Відео дня

Рецепт мафінів із авокадо

Інгредієнти на 8−10 шт.:

  • 2 стиглих авокадо
  • 2/3 склянки цукру
  • 1 ч.л. ванільного екстракту
  • 3 яйця
  • 2 склянки борошна
  • 1,5 ч.л. розпушувача
  • дрібка солі

Приготування:

Авокадо очистіть, змішайте з цукром і подрібніть у блендері до однорідності. Введіть по одному яйця, додайте ваніль, за бажанням цедру лайма або лимона.

Додайте сухі інгредієнти та перемішайте тісто до однорідності.

Викладіть тісто в підготовлені формочки для мафінів або одну форму для кексу і відправте в попередньо розігріту до 180 °C духовку на 40−60 хвилин (перевіряйте готовність зубочистками).

Дайте готовим мафінам трохи охолонути та подавайте на стіл.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X