Мінімум продуктів та часу. Готуємо качину грудку по-східному

29 листопада 2022, 23:57
Готуємо качину грудку по-східному (Фото:пресслужба)

Готуємо качину грудку по-східному (Фото:пресслужба)

Кулінарний експерт програми Ранок Вдома, яка виходить щодня о 7:00 на телеканалі Дом з ведучими Лілією Ребрик та Костянтином Октябрським, шеф-кухар Чаба Бакош поділився рецептом качиної грудки по-східному.

Щоб приготувати грудку качину за рецептом експерта програми Ранок Вдома, вам знадобляться:

  • Качина грудка - 1 кг
  • Імбир
  • Соєвий соус - 30 мл
  • Мирін - 30 мл
  • Кунжутна олія
  • Яблуко - 1 шт.

Відео дня

  • Апельсин - 1 шт.
  • Соус теріяки - 30 мл
  • Кунжутне насіння
  • Перець чилі – кілька шматочків
  • Часник - 1 зубчик
  • Кінза - кілька гілочок
пресслужба
Фото: пресслужба
  • Змішати соєвий соус, імбир, мирин, апельсиновий фреш та кунжутну олію. Замаринувати в суміші качину грудку і залишити на 5 хвилин.
  • Підсмажити м'ясо з обох боків на сковороді гриль. Поставити грудку в духовку розігріту і запікати 5 хвилин.
  • Яблуко та апельсин нарізати кружальцями та підсмажити на сковороді-гриль.
  • Запечене м'ясо нарізати шматочками, полити соусом теріяки і посипати кунжутним насінням, прикрасити кинзою та перцем чилі.
  • Подавати готову качину грудку з яблуками та грильованим апельсином. Смачного!
Редактор: Кіра Гіржева
Показати ще новини
Радіо NV
X