Мінімум продуктів та часу. Готуємо качину грудку по-східному
29 листопада 2022, 23:57

Готуємо качину грудку по-східному (Фото:пресслужба)
Кулінарний експерт програми Ранок Вдома, яка виходить щодня о 7:00 на телеканалі Дом з ведучими Лілією Ребрик та Костянтином Октябрським, шеф-кухар Чаба Бакош поділився рецептом качиної грудки по-східному.
Щоб приготувати грудку качину за рецептом експерта програми Ранок Вдома, вам знадобляться:
- Качина грудка - 1 кг
- Імбир
- Соєвий соус - 30 мл
- Мирін - 30 мл
- Кунжутна олія
- Яблуко - 1 шт.
Відео дня
- Апельсин - 1 шт.
- Соус теріяки - 30 мл
- Кунжутне насіння
- Перець чилі – кілька шматочків
- Часник - 1 зубчик
- Кінза - кілька гілочок

Фото: пресслужба
- Змішати соєвий соус, імбир, мирин, апельсиновий фреш та кунжутну олію. Замаринувати в суміші качину грудку і залишити на 5 хвилин.
- Підсмажити м'ясо з обох боків на сковороді гриль. Поставити грудку в духовку розігріту і запікати 5 хвилин.
- Яблуко та апельсин нарізати кружальцями та підсмажити на сковороді-гриль.
- Запечене м'ясо нарізати шматочками, полити соусом теріяки і посипати кунжутним насінням, прикрасити кинзою та перцем чилі.
- Подавати готову качину грудку з яблуками та грильованим апельсином. Смачного!