До равликів або на тости. Як приготувати масло з зеленню, лимоном і трюфелем

30 травня 2020, 02:15

Ароматне масло для равликів за рецептом української актриси, кулінара, ведучою ТВ і Радіо НВ Даші Малахової.

Равлики — це безумовно екзотична закуска не на кожен день. Але, якщо ви хочете здивувати своїх друзів, приготуйте цю страву з ароматним маслом із цедри лимона і трюфеля. Рецептом масла для равликів поділилася актриса, кулінар, теле- і радіоведуча Даша Малахова. Ароматне масло можна приготувати абсолютно різне. Наприклад, в одне — додати трюфельний фарш, в інше — часник, у третє - все, що захочете. Прицьому використовувати таке масло можна не лише у приготуванні равликів, але й просто намащувати на свіжовипечений хліб. Експериментуйте!

Відео дня

Надано Дашею Малаховою
Фото: Надано Дашею Малаховою

Як приготувати масло для равликів?

Складові:

  • вершкове масло
  • зелень
  • лимон
  • трюфельний фарш
  • часник

Зелень і цедру лимона дрібно нарізаємо. Вершкове масло залишаємо при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким. У розм’якшене вершкове масло додаємо дрібно посічену зелень і цедру лимона. Все ретельно перемішуємо і додаємо до равликів. Це перший варіант масла. Щоб отримати інші смаки, в масло також можна додати роздавлений часник, трюфельний фарш або будь-які інгредієнти, які вам подобаються.

Картата потата: Український равлик — правила споживання, локальний туризм та SPA — дивитися онлайн випуск від 28 травня 2020

Показати ще новини
Радіо NV
X