До равликів або на тости. Як приготувати масло з зеленню, лимоном і трюфелем
Ароматне масло для равликів за рецептом української актриси, кулінара, ведучою ТВ і Радіо НВ Даші Малахової.
Равлики — це безумовно екзотична закуска не на кожен день. Але, якщо ви хочете здивувати своїх друзів, приготуйте цю страву з ароматним маслом із цедри лимона і трюфеля. Рецептом масла для равликів поділилася актриса, кулінар, теле- і радіоведуча Даша Малахова. Ароматне масло можна приготувати абсолютно різне. Наприклад, в одне — додати трюфельний фарш, в інше — часник, у третє - все, що захочете. Прицьому використовувати таке масло можна не лише у приготуванні равликів, але й просто намащувати на свіжовипечений хліб. Експериментуйте!

Як приготувати масло для равликів?
Складові:
- вершкове масло
- зелень
- лимон
- трюфельний фарш
- часник
Зелень і цедру лимона дрібно нарізаємо. Вершкове масло залишаємо при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким. У розм’якшене вершкове масло додаємо дрібно посічену зелень і цедру лимона. Все ретельно перемішуємо і додаємо до равликів. Це перший варіант масла. Щоб отримати інші смаки, в масло також можна додати роздавлений часник, трюфельний фарш або будь-які інгредієнти, які вам подобаються.
Картата потата: Український равлик — правила споживання, локальний туризм та SPA — дивитися онлайн випуск від 28 травня 2020