Оригінальний гарнір. Рецепт пряного індійського рагу сабджі

28 червня, 21:22
Щоб зробити страву веганською, просто замініть курячий бульйон на овочевий. (Фото:instagram.com/pashaservetnyk)

Щоб зробити страву веганською, просто замініть курячий бульйон на овочевий. (Фото:instagram.com/pashaservetnyk)

Переможець МастерШеф Професіонали Павло Серветник поділився з підписниками рецептом незвичайного рагу з індійської кухні.

Сабджі - це класична індійська страва ведичної кухні, яка складається з овочів та безлічі різноманітних приправ. Сабджі може бути сольною стравою, подаватися з лавашем або рисом, як в Індії, або стати гарніром до м’яса.

Відео дня

Шеф-кухар Паша Серветник адаптував рецепт під українські смаки, а тому страва виходить не надмірно пряною.

Рецепт сабджі⠀

Інгредієнти:

  • Картопля — 180 г
  • Цвітна капуста — 200 г
  • Гриби печериці - 60 г
  • Цибуля порей — 60 г
  • Базилік, м’ята, кінза — по 10 г
  • Курячий/овочевий бульйон — 200 г
  • Сіль за смаком
  • Індійські спеції за смаком

Приготування:

На сковороді по черзі обсмажте до гарної скоринки картоплю, печериці, цибулю порей та цвітну капусту, попередньо нарізавши їх шматочками приблизно одного розміру.

Потім складіть усе в сотейник, залийте бульйоном і тушкуйте 15−20 хвилин до готовності.

Зніміть з вогню, додайте дрібно нарубану зелень, перемішайте і подавайте.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X