«Не викидайте паски». Рецепт англійського пудингу з сухарів від Тетяни Литвинової

8 травня 2021, 04:32

Кулінарна експертка розповіла, як приготувати англійський апельсиновий пудинг із сухарів.

Зазвичай наше бажання приготувати всього й побільше на свята закінчується п’ятиденним салатом і черствими пасками. Але Тетяна Литвинова придумала, як смачно використати засохлі паски, і поділилася рецептом пудингу з апельсинами, головний інгредієнт якого — сухарі.

Відео дня

Рецепт пудингу

Інгредієнти:

  • Сухарі з паски — 300 г
  • Вершки — 250 мл
  • Молоко — 250 мл
  • Яйця — 4 шт.
  • Цукор — 50 г
  • Масло вершкове — 30 г
  • Цедра апельсина — 1 шт.

Приготування:

Візьміть паску, якій вже більше тижня, наріжте слайсами по 2−3 см і підсушіть її.

Для заливки змішайте вершки з молоком і 4 яйця, також додайте цукор (якщо паска у вас солодка, цукор можете не додавати) і добре збийте.

Натріть цедру апельсина на розм’якшене вершкове масло та добре перемішайте. Цю суміш намазуйте на кожен шматочок паски.

Викладіть шматочки паски в форму для випікання, а потім залийте їх молочною сумішшю та відправте випікатися в духовку на 25 хвилин при температурі 180 °C.

Зверху прикрасьте шматочками апельсина та м’яти.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X