«Святкуйте та худніть». Рецепт корисної сирної паски від Наталії Могилевської
29 квітня 2021, 22:19
Співачка Наталія Могилевська розповіла рецепт корисної паски з сиром і показала її на фото.
Співачка Наталя Могилевська привітала своїх шанувальників з наступаючим святом і розповіла рецепт корисної сирної паски: «Святкуйте і худніть, мої красиві!» - написала Наталя в своєму Instagram.
Відео дня
Рецепт корисної сирної паски від Наталії Могилевської

Фото: Олександр Северин / Pixabay
Інгредієнти:
- сироп агави (або інший натуральний підсолоджувач) - 130 г
- сир (жирний) - 1 кг 250 г
- яйця (великі) - 10 шт.
- жирні вершки - 80 г
- ізюм та цукати - по 4 ст. л.
- манка - 140 г
Приготування:
- Свіжий сир протріть через сито або пробийте блендером. Додайте підсолоджувач, вершки і просіяну манку, перемішайте.
- Жовтки яєць збийте і додайте до них сирну масу. Збийте білки у густу піну та обережно з'єднайте з сирною масою.
- Обережно все перемішайте лопаткою, щоб сирна паска отримала повітряні бульбашки. Додайте цукати, родзинки і перемішайте знову.
- Викладіть паску у форму, змащену вершковим маслом. Форма повинна бути заповнена приблизно на ¾ об'єму.
- Готувати паску з сиру 40-45 хвилин у добре прогрітій духовці за температури 180 градусів. Для стаканчиків - час випічки менше, але все залежить від їх розміру. Паперові стаканчики легко перевірити натисканням по боках, маса повинна стати набагато щільніше, ніж до випікання. Якщо верх почне золотитися завчасно, накрийте паску фольгою або звичайним білим папером.
- Гарячу спечену паску не можна виймати з форми до повного охолодження. Вона повинна постояти у формі як мінімум годину-півтори.
- Основа верхньої прикраси - шар з агар-агару, який можна прикрасити горішками та різаними цукатами.
- Приготування паски краще робити напередодні свята, тому що їй треба постояти у холодильнику добу, як мінімум, ніч.
Смачного!