Дев’ята церемонія. Як пройшло нагородження національної ресторанної премії Сіль — фоторепортаж

30 листопада 2021, 15:30

145 закладів-фіналістів з усієї країни боролися за перемогу у 17 номінаціях Премії. Фіналістів оцінювали за чотирма напрямками: кухня, сервіс, атмосфера та спеціалізація.

28 листопада, під час IX урочистої церемонії нагородження, було оголено 17 найкращих закладів України. Ведучим церемонії був Анатолій Анатоліч, а її трансляція йшла на Megogo та на офіційній Facebook-сторінці премії.

Відео дня

Надано премією СІЛЬ
Фото: Надано премією СІЛЬ

Експертна група Національної ресторанної Премії СІЛЬ складалася з суддівської колегії та 118 експертів, що мають професійне відношення до ресторанного бізнесу й активно залучені у життя ресторанної галузі. Розподіл експертів залишився незмінним: по 10 експертів у містах-мільйонниках, та по 4 експерти у кожному обласному центрі.

Попри складні часи для ресторанної індустрії, вона не стоїть на місці та активно розвивається. Організатори, члени журі та експерти Премії, відзначаючи найкращі заклади, прагнуть зробити внесок у розвиток та стабільність ресторанного бізнесу, та економіку країни, зокрема. А умови здорової конкуренції стимулюють активний розвиток індустрії, підштовхують застосовувати інновації, шукати нові ніші та сегменти ринку.

Надано премією СІЛЬ
Фото: Надано премією СІЛЬ

Національна ресторанна премія СІЛЬ — головна професійна подія ресторанної індустрії України. Премія заснована у 2013 році компанією Hoteliero з метою відзначення кращих ресторанів країни, а також розвитку галузі гостинності в цілому. Вона об'єднує українських рестораторів, структурує ринок, а також інформує гостей про якість закладів.

Достовірність результатів Премії підтверджує аудитор Премії — міжнародна компанія Grant Thornton Ukraine.

Показати ще новини
Радіо NV
X