«Перекус — запорука успіху». ПП-батончики з ягодами та горіхами від Тетяни Литвинової

13 серпня 2021, 14:31

Гастро-експерт розповіла, як приготувати корисні та поживні солодкі батончики, які підходять для правильного харчування (ПХ).

Горіхи та фініки — дуже ситні продукти, завдяки чому часто стають хорошим перекусом. Ці пп-батончики від Тетяни Литвинової замінять куповані аналоги та стануть відмінним перекусом і в офісі, і, в майбутньому, у школі.

Відео дня

Рецепт горіхових батончиків

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці - 80 г
  • Фініки — 50 г
  • Горіхи волоські - 200 г
  • Мигдаль — 100 г
  • Ягоди Годжі - 40 г
  • Лохина сублімована — 30 г
  • Мед — 100 г
  • Сіль — 0,5 ч.л.
Тетяна Литвинова
Фото: Тетяна Литвинова

Приготування:

Подрібнюємо вівсянку, горіхи та фініки в блендері. Потім додаємо підсолоджувач. Краще використовувати мед, а не цукор, щоб зробити батончики більш корисними і зручними в формуванні.

І знову перемішуємо все в блендері. Потім додаємо сухофрукти і решту горіхів. Краще використовувати сублімовані ягоди.

Викладаємо все в форму, утрамбовуємо та вирівнюємо краї.

Нарізаємо і залишаємо в холодильнику десь на 12 годин, а потім просушуємо в духовці 40 хвилин при 100 градусах.

Після цього залишаємо охолонути на годину і наші ПП-батончики з горіхами готові.

Смачного!

ПП-батончики - відеорецепт

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X