Zupa Ogorkowa. Рецепт польського супу з солоними огірками

29 листопада 2022, 04:54
Подавайте суп із зеленню (Фото:instagram.com/my_happyfood)

Подавайте суп із зеленню (Фото:instagram.com/my_happyfood)

Публікуємо рецепт із фуд-блогу Едуарда Насирова My Happy Food.

«Сьогодні хочу поділитися з вами цікавим польським рецептом — супом із солоними огірками. Суп простий, з бюджетних продуктів та звичайно смачний. Користуючись слушною нагодою хочу подякувати польському народу за неймовірну підтримку України!», — написав кулінар, більше веганських рецептів якого можна знайти на його Patreon.

Відео дня

Рецепт супу з солоними огірками

Інгредієнти на 3−4 порції:

  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 2 ст.л. олії
  • 1 цибулина, подрібнити
  • 1 морква, нарізати
  • 2−3 картоплини, нарізати кубиком
  • 1 л овочевого бульйону
  • 200 г солоних огірків, нарізати дрібно
  • 200 мл жирної сметани
  • зелень кропу або інша
  • лавровий лист за бажанням
  • сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Підготуйте всі інгредієнти: подрібніть цибулину; дрібно наріжте солоні огірки та моркву; наріжте картоплю кубиком.

2. У каструлі розігрійте суміш олії та масла, додайте цибулю та моркву та пасеруйте до м’якості.

3. Додайте картоплю, влийте бульйон і готуйте поки картопля не стане майже готовою.

4. Додайте огірки і через 4−5 хвилин сметану, перемішайте, доведіть до кипіння. Подавайте, приспавши зеленню.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X