Zupa Ogorkowa. Рецепт польського супу з солоними огірками

Подавайте суп із зеленню (Фото:instagram.com/my_happyfood)
Публікуємо рецепт із фуд-блогу Едуарда Насирова My Happy Food.
«Сьогодні хочу поділитися з вами цікавим польським рецептом — супом із солоними огірками. Суп простий, з бюджетних продуктів та звичайно смачний. Користуючись слушною нагодою хочу подякувати польському народу за неймовірну підтримку України!», — написав кулінар, більше веганських рецептів якого можна знайти на його Patreon.
Рецепт супу з солоними огірками
Інгредієнти на 3−4 порції:
- 1 ст.л. вершкового масла
- 2 ст.л. олії
- 1 цибулина, подрібнити
- 1 морква, нарізати
- 2−3 картоплини, нарізати кубиком
- 1 л овочевого бульйону
- 200 г солоних огірків, нарізати дрібно
- 200 мл жирної сметани
- зелень кропу або інша
- лавровий лист за бажанням
- сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Підготуйте всі інгредієнти: подрібніть цибулину; дрібно наріжте солоні огірки та моркву; наріжте картоплю кубиком.
2. У каструлі розігрійте суміш олії та масла, додайте цибулю та моркву та пасеруйте до м’якості.
3. Додайте картоплю, влийте бульйон і готуйте поки картопля не стане майже готовою.
4. Додайте огірки і через 4−5 хвилин сметану, перемішайте, доведіть до кипіння. Подавайте, приспавши зеленню.
Смачного!