Корисний десерт без цукру. Гарбузове суфле за рецептом зіркової фітнес-експертки Аніти Луценко
Експертка зі схуднення, тренерка, блогерка і ведуча в своєму Instagram поділилася рецептом суфле з гарбуза, яке стане чудовим десертом для всіх, хто не вживає цукор і худне.
Суфле — легкий французький десерт на основі яєчного жовтка і збитого білка. Аніта Луценко пропонує рецепт корисного сезонного суфле з гарбуза, яке дуже просто приготувати вдома.
Рецепт гарбузового суфле
Інгредієнти:
- Гарбуз — 100 г
- Рікотта сир — 50 г
- Яйце — 1 шт.
- Кориця — щіпка
- Мед — 1 ч.л.
Приготування:
Очистіть гарбуз від шкірки та запечіть у духовці до м’якості. Можна також протушкувати його без олії на сковороді.
Потім зробіть однорідне пюре з жовтка, сиру та кориці. Білок збийте до піків і акуратно вмішайте в гарбузову масу. Якщо не виходить збити через невелику кількість — можна відразу пюрувати ціле яйце з гарбузом і сиром, це впливає тільки на легкість суфле.
Вилийте масу в форму для кексів і випікайте в попередньо розігрітій духовці до 200С 15−20 хвилин. За бажанням можна додати трохи меду на остигле суфле.
Якщо ви скидаєте вагу, цим десертом можна побалувати себе в якості перекусу до обіду.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.