Ідеальний літній десерт. Рецепт брауні з малиною від Вікторії Попін
Вологі, майже класичні, дуже шоколадні тістечка брауні з малиною. Це квінтесенція літньої насолоди!
Це дуже особлива, багата випічка. Якщо ви любите поєднання малини та шоколаду, ці брауні однозначно для вас. А готувати іх досить просто. Замість малини також можна використати вишні або полуниці, але лише свіжі, не морожені.
Вікторія Попін
Брауні з малиною
Інгредієнти
- 200 грам вершкового масла, порізати кубиками
- 200 грам чорного шоколаду 60% какао, дрібно посікти
- 200 грам цукру
- 3 яйця
- 90 грам борошна
- 50 грам какао
- 200 грам малини
- Вершкове масло для змащування форми
Приготування
1. Дно роз'ємної форми 18×30 см застелити пергаментом. Боки змастити тонким шаром вершкового масла.
2. Духовку розігріти до 170 ᵒС.
3. У невеликий сотейник з товстим дном помістити вершкове масло та шоколад. Поставити на повільний вогонь й прогрівати, постійно помішуючи, доки масло та шоколад стануть однорідною масою. Одразу ж зняти з вогню.
4. У глибокій мисці чи чаші планетарного міксера збити до побіління яйця та цукор. Продовжуючи збивати влити шоколадно-масляну суміш. Додати борошно та какао. Збивати лише до повного поєднання інгредієнтів.

5. Вилити тісто у підготовлену форму й розрівняти.
6. Викласти рядами малину, трішки втискаючи її в тісто так, як показано на фото.

7. Поставити форму з тістом до розігрітої духовки й пекти 45−50 хвилин, доки зубочистка, встромлена глибоко у товщу тіста, буде виходити сухою.
8. Дістати форму з брауні з духовки й залишити у формі на 5 хвилин. Далі нарізати брауні порційними шматочками й викласти на решітку для вистигання.

Найкраще брауні смакують кімнатної температури.
Більше рецептів шукайте на picantecooking.com