Ідеальний літній десерт. Рецепт брауні з малиною від Вікторії Попін

12 липня 2021, 16:45

Вологі, майже класичні, дуже шоколадні тістечка брауні з малиною. Це квінтесенція літньої насолоди!

Це дуже особлива, багата випічка. Якщо ви любите поєднання малини та шоколаду, ці брауні однозначно для вас. А готувати іх досить просто. Замість малини також можна використати вишні або полуниці, але лише свіжі, не морожені.

Відео дня

Вікторія Попін

Автор та власниця кулінарного сайту Picante Cooking

Брауні з малиною

Інгредієнти

  • 200 грам вершкового масла, порізати кубиками
  • 200 грам чорного шоколаду 60% какао, дрібно посікти
  • 200 грам цукру
  • 3 яйця
  • 90 грам борошна
  • 50 грам какао
  • 200 грам малини
  • Вершкове масло для змащування форми

Приготування

1. Дно роз'ємної форми 18×30 см застелити пергаментом. Боки змастити тонким шаром вершкового масла.

2. Духовку розігріти до 170 ᵒС.

3. У невеликий сотейник з товстим дном помістити вершкове масло та шоколад. Поставити на повільний вогонь й прогрівати, постійно помішуючи, доки масло та шоколад стануть однорідною масою. Одразу ж зняти з вогню.

4. У глибокій мисці чи чаші планетарного міксера збити до побіління яйця та цукор. Продовжуючи збивати влити шоколадно-масляну суміш. Додати борошно та какао. Збивати лише до повного поєднання інгредієнтів.

picantecooking.com
Фото: picantecooking.com

5. Вилити тісто у підготовлену форму й розрівняти.

6. Викласти рядами малину, трішки втискаючи її в тісто так, як показано на фото.

picantecooking.com
Фото: picantecooking.com

7. Поставити форму з тістом до розігрітої духовки й пекти 45−50 хвилин, доки зубочистка, встромлена глибоко у товщу тіста, буде виходити сухою.

8. Дістати форму з брауні з духовки й залишити у формі на 5 хвилин. Далі нарізати брауні порційними шматочками й викласти на решітку для вистигання.

picantecooking.com
Фото: picantecooking.com

Найкраще брауні смакують кімнатної температури.

Більше рецептів шукайте на picantecooking.com

Показати ще новини
Радіо NV
X