Готовий за 30 хвилин. Рецепт овочевого паштету з квасолі

28 січня, 03:30
Щоб готування займало менше часу, відваріть квасолю заздалегідь (Фото:nata_vkusidey/depositphotos.com)

Щоб готування займало менше часу, відваріть квасолю заздалегідь (Фото:nata_vkusidey/depositphotos.com)

Цей паштет — чудова альтернатива хумусу, а також ситна закуска під час посту.

Ведучий програми Ранок з Україною та гастро-експерт Григорій Герман поділився рецептом паштету, який просто готується та сподобається як вегетаріанцям, так і м'ясоїдам.

Відео дня

Рецепт паштету з квасолі

Інгредієнти:

  • Цибуля - 1 шт.
  • Відварена квасоля - 300 г
  • Грецький горіх – 60 г
  • Часник – 2 зуб.
  • Олія або вершкове масло - 100 г
  • Петрушка
  • Хмелі-сунелі
  • Паприка
  • Мускатний горіх
  • Сіль
  • Хліб тостовий

Приготування:

Відваріть квасолю.

Помістіть сковороду з 50 г олії на вогонь. Поки сковорода нагрівається, подрібніть цибулю та часник, обсмажте до прозорості. Додайте сіль, паприку, хмелі-сунелі та мускатний горіх до смаку, а також залишки олії. Ретельно перемішайте та приберіть з вогню.

Подрібніть волоський горіх і додайте його до відвареної квасолі. Туди ж відправте петрушку, готову цибулю з часником.

Подрібніть інгредієнти за допомогою блендера до однорідного стану, за необхідності додайте воду.

Подавайте паштет із грінками.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X