Соковиті та ситні. Рецепт пісних грибних котлет від Тетяни Литвинової

30 березня 2021, 04:42

Гастро-експерт розповіла, як приготувати пісні котлети з грибів.

Котлети - одна з найпопулярніших страв у нашій країні. Але оскільки пісне меню виключає м'ясо, а, відповідно, і м'ясний варіант звичної страви, Тетяна Литвинова пропонує готувати не менш смачні, ситні та соковиті грибні котлети.

Відео дня

Рецепт пісних котлет з грибів

Складові:

  • Гриби печериці - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 150 г
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Олія - 50 мл
  • Сухарі панірувальні - 40 г
  • Крохмаль - 1 ст.л.
  • Сіль - 0,5 ч.л.
  • Перець чорний за смаком

Приготування:

Відваріть шампіньйони та дайте стекти зайвій рідині. Потім пропасеруйте цибулю.

Відправте цибулю з грибами в м'ясорубку, також додавши часник.

Щоб ущільнити котлети додайте крохмаль і панірувальні сухарі. Також додайте сіль і перець. Гарно перемішайте та сформуйте котлетки.

Потім відправте на розігріту сковороду з олією.

Після смаження викладіть котлети на серветку, щоб прибрати зайвий жир.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X