Міланська шарлотка, тарт татен і крамбл. Що приготувати на десерт

10 квітня 2020, 01:40

Якщо в будинку є заморожені ягоди, яблука чи груші, на десерт можна приготувати ароматний пиріг.

Шарлотка з кислих яблук, тарт татен із соковитих груш або хрусткий крамбл. Що може бути смачніше? Пропонуємо три небанальних рецепта пирогів, щоб карантин пройшов продуктивно і смачно.

Відео дня

1. Міланська яблучна шарлотка

Шарлотка - простий і ароматний пиріг, який можна приготувати з практично завжди доступних яблук. Якщо класичний варіант набрид, пропонуємо приготувати міланську шарлотку з яблуками і білим вином.

Як приготувати шарлотку з вином і кулькою морозива

unsplash
Фото: unsplash

2. Тарт татен із грушами

Французький десерт тарт татен традиційно готують з яблуками, але грушевий пиріг не поступається йому за смаковими якостями. Тісто просочується фруктовим грушевим сиропом і пиріг виходить неймовірно соковитим.

Як приготувати тарт татен із грушами

unsplash
Фото: unsplash

3. Пиріг крамбл

Соковита ароматна начинка крамбла поєднується з хрусткою пісочною скоринкою. Крамбл готують із суміші цукру, борошна і твердого вершкового масла. Для начинки найчастіше використовують яблука, груші, сливи, вишні і різні ягоди - свіжі або заморожені.

Як приготувати солодкий крамбл

unsplash
Фото: unsplash

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X