З доступних продуктів. Рецепт пирога зі сливами від Лізи Глінської

7 листопада 2022, 04:16
Сливи в пирозі викладаються у два шари (Фото:elena leya / unsplash)

Сливи в пирозі викладаються у два шари (Фото:elena leya / unsplash)

Кондитерка поділилася простим рецептом у своїх соцмережах.

«Друзі, саме зараз буду намагатися ділитися з вами більш простими, доступними рецептами, щоб приготування було швидким, зручним, а сім‘я куштувала із задоволенням. У моїй родині зараз це найулюбленіший рецепт пирога», — поділилася кулінарка.

Відео дня

Рецепт сливового пирога

Інгредієнти:

  • 180 г вершкового масла
  • 150 г яєць (3 шт.)
  • 150 г цукру (1 ст. на 200 мл)
  • 10 г розпушувача (1 ст.л. без гірки)
  • ванільний цукор
  • 150 г борошна (1 ст.)
  • 10 слив

Додатково:

  • 30 г цукру + 5 г вершкового масла

Приготування:

1. Збиваємо розм’якшене вершкове масло до стану помадки. Додаємо яйця кімнатної температури, ванільний і звичайний цукор. Перемішуємо до однорідної консистенції.

2. Змішуємо борошно з розпушувачем, додаємо до основної маси. Перемішуємо.

3. Миємо сливу, виймаємо кісточки, розрізаємо навпіл.

4. Змащуємо форму для випікання вершковим маслом, дно вистилаємо пергаментом.

5. Виливаємо половину тіста у форму, рівномірно розподіляємо. Наступним шаром викладаємо половину слив, заливаємо їх рештою тіста, а зверху викладаємо решту слив.

6. Зверху посипаємо пиріг цукром і відправляємо в розігріту до 180 °C, духовку з конвекцією на 30−35 хвилин.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X