З ромом і безе. Рецепт сезонного пісочного пирога зі смородиною
Сам принцип приготування десерту досить класичний, однак смакове поєднання досить незвичайне і нове.
Цей сезонний пиріг складається з пісочного тіста, шару волоського горіха і рому та ягідного шару в безе. При такій великій кількості смаків і шарів, готується десерт досить просто і не вимагає багато часу, що ідеально в літню пору, коли не хочеться довго стояти біля плити.
Зараз, у сезон ягід, часто буває досить важко вибрати ту саму, для приготування пирога. Саме в цьому смаковому поєднанні найкраще спрацює червона або чорна смородина. Однак, пиріг можна готувати і з будь-якою іншою кислою ягодою. Краще вибирати кислий смак, щоб ягоди контрастували із солодким безе.