За 10 хвилин. Гостра закуска з кабачків зі спеціями — рецепт

16 липня, 03:21
Закуска з кабачків зі спеціями (Фото:Ave Calvar Martinez / pexels)

Закуска з кабачків зі спеціями (Фото:Ave Calvar Martinez / pexels)

Закуска з кабачків із пряними спеціями готується швидко та просто. Приготувати її можна як для сім'ї, так і для великої компанії.

За цим рецептом можна готувати не лише кабачки, а й болгарський перець, баклажани та інші овочі. Крім того, додавши до рецепту гриби, ви не тільки не зіпсуєте страву, а зробите її ще більш насиченою та різноманітною. Ця закуска зі свіжих кабачків збереже в собі всі корисні властивості цього овочу. Кулінар та шеф-кухар Євген Клопотенко у своєму блозі розповів, як швидко та просто приготувати цю страву.

Відео дня

Пікантна закуска з кабачків

Складові:

  • 400 г Кабачки;
  • ½ ч. л. Сухий мелений гострий перець;
  • 1 ст. л. Паприка мелена;
  • 2 ст. л. Оливкова олія;
  • на смак Сіль.

Спосіб приготування:

  1. Помийте та поріжте кабачки брусочками.
  2. Покладіть кабачки в миску і присипте сіллю, паприкою, влийте оливкову олію і добре перемішайте.
  3. Викладіть все на лист, застелений пергаментом і запікайте в духовці протягом 10 хвилин при температурі 200 градусів.
Редактор: Альона Дука

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X