Київський песто. Молода картопля з соусом із зелені за рецептом Даші Малахової

16 травня 2020, 02:06

Відварена молода картопля з київським песто за рецептом української актриси, кулінара, ведучої ТВ і Радіо НВ Даші Малахової.

Італійський соус песто готують на основі базиліка, кедрових горіхів і сиру пармезан — подають такий соус до пасти, піци і закусок. НВ Style пропонує приготувати київський песто на основі петрушки, шпинату, зеленої цибулі і кешью, і подати соус до відварної молодої картоплі. Проста і смачна вечеря буде готова за 25 хвилин! Рецептом незвичайного соусу і ідеєю для вечері поділилася в Instagram-акаунті Радіо НВ актриса, кулінар, теле- і радіоведуча Даша Малахова.

Відео дня

Як приготувати картоплю з песто?

Надано Дашею Малаховою
Фото: Надано Дашею Малаховою

Складові:

  • петрушка — пучок ⠀
  • зелена цибуля — пучок
  • шпинат — пучок
  • кешью — жменя
  • молода картопля ⠀
  • сушений часник ⠀
  • вершкове масло ⠀
  • сік ½ лимона ⠀

Зелену цибулю і петрушку зі стеблами подрібнюємо в комбайні або блендері.

Додаємо оливкову олію, пучок шпинату, кешью, лимонний сік, сухий часник і ще раз подрібнюємо.

Молоду картоплю відварюємо і розрізаємо навпіл.

Додаємо до картоплі соус песто, накриваємо кришкою і добре перемішуємо. Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X