Перуанська кухня для ділової зустрічі

16 березня 2018, 19:12
Новини компаній

MANU Hot Kitchen and Grill ресторан перуанської кухні – новий гастрономічний тренд у діловому центрі Києва.

Перуанська кухня Nikkei здатна здивувати, адже вона поєднує в собі витонченість різноманітних соусів та яскраву простоту найякісніших продуктів, вирощених під гарячим сонцем. У ній поєднуються гострота та пряність перців і спецій із ніжною текстурою свіжої риби, стиглих авокадо, соковитої чи хрумкої кукурудзи та інших дарів, якими багаті землі та моря Південної Америки.

Атмосфера ресторану MANU Hot Kitchen and Grill підкреслює насичену різнобарвність страв із сонячного Перу стриманою колористикою інтер’єру – в оздобленні використані натуральне дерево, камінь і метал. Але ці матеріали оброблені та застосовані із вражаючою вишуканістю, що наповнює простір енергетичними потоками, ідеальними для відпочинку та відновлення сил.

Окремо варто сказати про стихію вогню – для перуанського ресторану, названого в честь сина Сонця, Ману, це природньо. У залі на другому поверсі присутність вогняної стихії відчувається не лише через камін оригінального дизайну, а й завдяки open kitchen з величезним багаторівневим перуанським грилем-робата. Ресторан має велике меню гриль-страв, від соковитих овочів до найсвіжішої риби та найкращих мармурових стейків, що доставляються чартерними рейсами з Америки.

На цій кухні над цікавими та оригінальними стравами чаклує шеф-повар Ігор Крамаренко. З початком весни він підготував окреме вегетаріанське меню, яке дає можливість навіть під час посту зробити цікаві кулінарні відкриття та отримати заряд сонячної енергії.

Радимо розпочати знайомство з пісним меню по-перуанскі з гарячої страви – ніжного гарбузового супу на кокосовому молоці з додаванням жовтого карі. Подача цього супу стане ще й розвагою – офіціант перед гостем заливає гарячим гарбузовим бульйоном вегетаріанську гранолу та мочу з бататом.

Серед основних страв зверніть увагу на різні види пельменів гедзе. Ця японська страва за понад 100 років з моменту зародження кухні Nikkei пережила певні трансформації у перуанському стилі, тож гедзе з бататом або шпитнатом та грибами здивують вас, особливо у поєднанні з трьома цікавими соусами – ніжним трюфельним, пікантним соєво-імбирним чимичурі та гострим спайсі-томатним. Яскраві соуси є характерною відзнакою Nikkei, і гедзе в MANU дають нагоду переконатись в цьому на власному досвіді.

Пісне меню також пропонує чимало овочевих закусок і салатів. Для всіх прихильників баклажанів, у MANU є що запропонувати – наприклад парові булочки Бао із хрусткими, обсмаженими у рисовому тісті баклажанами, що подаються із устричним соусом або салат із томатів та баклажанів із соусом чимичурі.

Найкращий спосіб думками перенестись у сонячне Перу – скуштувати гуакамоле із стиглого авокадо із різними чіпсами – білими та чорними рисовими, з банану, батату, а також картоплі.

Важливим в меню є те, що кожен гість може визначити рівень гостроти власної страви.

«Ми знаходимось в самому центрі ділової активності Києва – на Великій Васильківській 94, тож чекаємо гостей, які весною прагнуть дотримуватись легкого стилю в їжі навіть у розпалі робочих процесів. Діловий обід чи дружня вечеря ‒ яскрава перуанська кухня надасть енергії для досягнення нових цілей, а атмосфера, якою ми оточуємо гостей, сприяє досягненню взаємопорозуміння», ‒ коментує засновник та власник MANU Hot Kitchen and Grill Денис Лялін.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X