З печивом амаретті. Рецепт фаршированих персиків від Марко Черветті

22 серпня 2020, 05:29

Італійський шеф-кухар, бренд-шеф мережі Сільпо, Le Silpo і Positano поділився рецептом пікантного десерту з персиків.

Звичайно, найкраще, що ви можете зробити з персиком — з'їсти його. Але якщо вам хочеться чогось більш незвичного та пікантного, ви можете приготувати фаршировані персики по дуже простому рецепту бренд-шефа мережі Сільпо Марко Черветті. Цей незвичайний десерт може стати родзинкою трапези.

Відео дня

У рецепті використовується печиво амаретто:

«Амаретто — це традиційне італійське мигдальне печиво, до якого додають лікер Амаретто. Амаретто бувають сухими та вологими. Ми для цього рецепта беремо сухі», — розповів шеф.

Рецепт фаршированих персиків

Інгредієнти:

  • 650 г персиків
  • 120−150 г печива амаретто
  • 100−120 г волоських горіхів
  • 40 г какао
  • 25 г цукру
  • 75 г вершкового масла
  • М’ята та цукрова пудра для прикраси

Приготування:

Помийте та висушіть персики, розділіть кожен навпіл і приберіть кісточки. Чайною ложкою дістаньте більшу частину м’якоті та перекладіть її в окремий посуд.

До м’якоті додайте розкришене печиво амаретто (кришити можна просто руками), а також розкришені горіхи, цукор і порошок какао.

Розкладіть начинку в кожну половинку персика. Потім викладіть персики на деко, застелене пергаментом для випічки, і відправляйте запікатися на 20 хвилин при температурі 180 °C.

Готові персики прикрасьте цукровою пудрою та листочками свіжої м’яти.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X