Змішати і поставити в духовку. Швидкий рецепт перепілки на вечерю від Євгена Клопотенка

26 березня 2021, 03:38
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Кулінарний експерт розповів, як швидко, але смачно приготувати соковиту перепілку в духовці.

«Зазвичай я приходжу додому пізно. Відповідно, готую та вечеряю теж пізно. Але мені ок, бо їжу можна приготувати швидко, не витрачати на це сили і щоб було смачно», — поділився Євген Клопотенко.

Відео дня

Рецепт перепілки в духовці

Інгредієнти:

  • Перепілки
  • Чебрець (тим’ян)
  • Часник
  • Вершкове масло
  • Сіль
instagram.com/klopotenko
Фото: instagram.com/klopotenko

Приготування:

Візьміть перепілок, помийте, посоліть і покладіть у рукав. Покладіть туди букетик чебрецю, часник, трохи вершкового масла, спеції за бажанням і смаком та відправляйте запікатися в духовку. Запікати в рукаві важливо, щоб м’ясо стало соковитим і ароматним.

Готово!

«І в цьому мій лайфхак, як готувати, коли немає часу: змішати та засунути в духовку», — порекомендував Євген Клопотенко.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X