З варенням чи повидлом. Рецепт печива з начинкою, котре зберігається два тижні

Ви можете взяти будь-яке варення або повидло до смаку (Фото:instagram.com/lizaglinskaya)
Рецептом у своїх соцмережах поділилася кондитерка Ліза Глінська.
Приготувати печиво з начинкою значно простіше, ніж може здаватися на перший погляд. Вам потрібні лише форми для печива та базові інгредієнти. До того ж, приготоване за цим рецептом Лізи Глинської печиво не потребує яєць і зберігається не менше двох тижнів.
Рецепт печива з повидлом
Інгредієнти на 20 штук:
- 200 г борошна (8 ст.л.)
- 140 г цукру (6 ст.л.)
- 140 г вершкового масла
- Сіль
- Ванільний цукор (за бажанням)
- 200 г варення або повидла
Приготування:
1. Змішайте борошно з цукром, додайте сіль і ванільний цукор.
2. Натріть холодне вершкове масло, змішайте з сухими інгредієнтами, щоб вийшла крихта. Відправте в морозильну камеру на 20−30 хвилин.
3. Підготуйте форму (металеву або силіконову), обмажте її маслом і притрусіть борошном.
4. Сформуйте печиво: викладіть 1 столову ложку крихти, у середину варення, зверху ще одну ложку крихти.
5. Випікайте в розігрітій до 175 °C духовці 15−20 хвилин. Перед тим, як діставати з форми, дайте 5 хвилин охолонути.
Смачного!