Швидке й просте. Рецепт корисного апельсинового печива

Печиво можна готувати безглютеновим або звичайним (Фото:instagram.com/la_cucina_di_antonella_)
Це печиво можна приготувати без глютену й без цукру, отримавши значно корисніший за більшість десерт на свята.
Апельсинове печиво саме по собі є хорошою ідеєю в зимовий сезон, адже його аромат справді дарує відчуття свята. А за цим рецептом ви отримаєте ще й корисний смаколик без глютену, лактози та цукру: кулінарка заміняє звичайне борошно рисовим, а цукор — стевією, в якій геть немає вуглеводів. Однак, за бажанням, ви можете використати цукор і звичайне борошно. Час приготування — лише 15 хвилин.
Рецепт печива з апельсином
Інгредієнти:
- 300 г рисового борошна
- 100 г соняшникової олії
- 1 яйце
- Терта цедра одного апельсина
- Сік одного апельсина
- ½ пакетика розпушувача
- 25 г стевії
Приготування:
1. Помістіть всі інгредієнти в міксер і перемішайте до отримання однорідної суміші.
2. Помістіть тісто в кондитерський мішок і відсадіть печиво на застелене пергаментом деко.
3. Відправте печиво в розігріту до 180С духовку на 15 хвилин.
Готовому печиву дайте охолонути, за бажанням притрусіть пудрою.
Смачного!