Швидке й просте. Рецепт корисного апельсинового печива

18 грудня 2022, 21:09
Печиво можна готувати безглютеновим або звичайним (Фото:instagram.com/la_cucina_di_antonella_)

Печиво можна готувати безглютеновим або звичайним (Фото:instagram.com/la_cucina_di_antonella_)

Це печиво можна приготувати без глютену й без цукру, отримавши значно корисніший за більшість десерт на свята.

Апельсинове печиво саме по собі є хорошою ідеєю в зимовий сезон, адже його аромат справді дарує відчуття свята. А за цим рецептом ви отримаєте ще й корисний смаколик без глютену, лактози та цукру: кулінарка заміняє звичайне борошно рисовим, а цукор — стевією, в якій геть немає вуглеводів. Однак, за бажанням, ви можете використати цукор і звичайне борошно. Час приготування — лише 15 хвилин.

Відео дня

Рецепт печива з апельсином

Інгредієнти:

  • 300 г рисового борошна
  • 100 г соняшникової олії
  • 1 яйце
  • Терта цедра одного апельсина
  • Сік одного апельсина
  • ½ пакетика розпушувача
  • 25 г стевії

Приготування:

1. Помістіть всі інгредієнти в міксер і перемішайте до отримання однорідної суміші.

2. Помістіть тісто в кондитерський мішок і відсадіть печиво на застелене пергаментом деко.

3. Відправте печиво в розігріту до 180С духовку на 15 хвилин.

Готовому печиву дайте охолонути, за бажанням притрусіть пудрою.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X