Десерт для королеви. Рецепт зірочок із корицею від кондитера британських монархів
Кухарі Букінгемського палацу розповіли, як приготувати різдвяний десерт, котрий любить королева Єлизавета ІІ.
В офіційному акаунті монаршої родини Великобританії з’явився відео-рецепт святкового частування з мигдалем, прянощами та безе. Десерт вирізають у формі зірочок та півмісяців, а потім прикрашають глазур’ю та какао.
Якщо ви хочете провести чаювання в королівському стилі, приготуйте це незвичайне різдвяне печиво.
Різдвяні зірочки
Кухня: Британська
Інгредієнти
Енергетична цінність: 473 на порцію Ккал
Інструкція приготування
Загальний час: 01:00 (Час приготування: 01:00)
- Збийте цукати до пастоподібної текстури.
- Збийте цукрову пудру, яєчний білок та лимонний сік до стійких піків. Відкладіть третину для прикраси верхнього шару.
- Додайте всі інгредієнти, що залишилися, у більшу частину безе і перемішайте до текстури тіста.
- Замісіть тісто руками, викладіть на деко, застелене пергаментним папером, покладіть ще один аркуш паперу і розкатайте тісто до товщини приблизно 1 см.
- Зніміть верхній шар паперу і намажте тісто тонким шаром безе. Поставте тісто в холодильник щонайменше на годину.
- Потім дістаньте та наріжте на формочки.
- Випікайте десерт у духовці за температури 160°С на режимі конвекції 12-15 хвилин. Потім залиште на деку охолоджуватися ще на 30 хвилин, перш ніж зняти.
- За бажанням прикрасьте глазур'ю і какао.
Автор: Королівські кондитери
Смачного!