Із секретним інгредієнтом. Рецепт смачних і корисних печінкових оладок

Страва має відмінний баланс білків та вуглеводів (Фото:instagram.com/lizaglinskaya)
Рецептом у своїх соцмережах поділилася кондитерка і кулінарна експертка Ліза Глінська.
Щоб зробити страву кориснішою та смачнішою Ліза Глінська додає в оладки гречку. Таким чином в одній страві ви отримуєте баланс білку та складних вуглеводів.
Рецепт печінкових оладок
Інгредієнти:
- 150 г гречаної крупи
- 300 мл води
- 500 г печінки
- сіль за смаком
- 2 цибулини
- 1 морква
- 2 яйця
- Олія для смаження
Приготування:
1. Відваріть гречку в підсоленій воді.
2. Дрібно наріжте цибулю та моркву, обсмажте на пательні.
3. У комбайні чи блендером перебийте печінку, гречку та моркву з цибулею.
4. Додайте яйця, сіль за смаком, чорний перець і спеції за бажанням. Ретельно перемішайте.
5. Обсмажуйте оладки на розігрітій із олією пательні по кілька хвилини з кожного боку, щоб не пересушити.
6. Готові оладки викладайте на тарілку із паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир.
Смачного!