Із секретним інгредієнтом. Рецепт смачних і корисних печінкових оладок

12 грудня 2022, 03:34
Страва має відмінний баланс білків та вуглеводів (Фото:instagram.com/lizaglinskaya)

Страва має відмінний баланс білків та вуглеводів (Фото:instagram.com/lizaglinskaya)

Рецептом у своїх соцмережах поділилася кондитерка і кулінарна експертка Ліза Глінська.

Щоб зробити страву кориснішою та смачнішою Ліза Глінська додає в оладки гречку. Таким чином в одній страві ви отримуєте баланс білку та складних вуглеводів.

Рецепт печінкових оладок

Відео дня

Інгредієнти:

  • 150 г гречаної крупи
  • 300 мл води
  • 500 г печінки
  • сіль за смаком
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 2 яйця
  • Олія для смаження

Приготування:

1. Відваріть гречку в підсоленій воді.

2. Дрібно наріжте цибулю та моркву, обсмажте на пательні.

3. У комбайні чи блендером перебийте печінку, гречку та моркву з цибулею.

4. Додайте яйця, сіль за смаком, чорний перець і спеції за бажанням. Ретельно перемішайте.

5. Обсмажуйте оладки на розігрітій із олією пательні по кілька хвилини з кожного боку, щоб не пересушити.

6. Готові оладки викладайте на тарілку із паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X