Не гречкою єдиною. Шість рецептів пасти на будь-який смак

28 березня 2020, 19:02
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Підбірка рецептів пасти на будь-який смак і гаманець — з консервами, креветками або пармезаном від італійського шеф-кухаря Марко Черветті і не тільки.

Паста — це один із найпростіших варіантів обіду або вечері. Для приготування потрібно від 15 до 40 хвилин часу. Можна знайти як більш бюджетний рецепт, наприклад, з консервованим тунцем або домашнім соусом песто, так і варіант, на який доведеться витратитися — з креветками, великою кількістю пармезану або м’ясним рагу. Пропонуємо добірку з шести видів пасти від справжнього італійця шеф-кухаря Марко Черветті і не тільки.

Відео дня

1. Паста з консервованим тунцем

Один із найпростіших і бюджетних варіантів для вечері або обіду — паста з тунцем. Ситна страва складається з трьох основних інгредієнтів — спагетті, консервований тунець і петрушка. Також важлива якісна оливкова олія, але її можна замінити вершковим маслом.

2. Паста з соусом по-генуезьки

Цей вид пасти з домашнім соусом песто є одним із найбільш святкових і одночасно найбільш простих. Рецепт пасти з песто багато хто любить і часто купує готовий соус в баночках в супермаркетах. Але зробити соус песто самостійно дуже легко.

unsplash
Фото: unsplash

3. Паста з трояндами і креветками

Паста з трояндами і креветками — ідеальний варіант для романтичної вечері удвох. Паста фарфалле з глазурованими в меді пелюстками троянд, безумовно, екстравагантна страва але якщо хочеться романтики, то чому б і ні? Для страви потрібно використовувати виключно садові троянди без хімікатів.

4. Паста Феттучіне з пармезаном

Дуже простий і швидкий рецепт пасти, але від цього не менш смачний. Головні інгредієнти — вершкове масло, чорний перець і пармезан. І одного, і другого, і третього треба дуже багато — по вазі сиру пармезан, наприклад, має бути чи не стільки ж, скільки сирої пасти.

  • Докладний рецепт пасти Феттучіне з пармезаном

5. Паста тальятелле з рагу по-болонськи

Класичне рагу болоньєзе — одна з найбільш розтиражованих страв італійської кухні в світі. Приготування пасти тальятелле з рагу з моркви, селери, цибулі, томатів у власному соку і м’яса не займе багато часу, але подарує масу задоволення всій сім'ї.

6. Паста карбонара

unsplash
Фото: unsplash

Автентичну пасту карбонара готують без додавання вершків, з панчеттою або беконом. Згідно з класичним рецептом, спагетті повинні бути виключно з твердих сортів пшениці. З сирів потрібно вибирати пармезан або пекоріно. Також важливо використовувати якісну оливкову олію.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X